Image of Birgitte Hjort Sørensen

Birgitte Hjort Sørensen

Üzgünüz, biyografi bulamadı Birgitte Hjort Sørensen. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 16, 1982 In Denmark
Movie/TV Credits:
18
İlk Proje:
In the movie The Candidate 2008-08-29
Son Proje:
Film 3 Things 2017-05-18
Bilinen
Poster of Summer of '92
Poster of The Gas Man
Poster of Game of Thrones
Poster of Anja og Viktor - I medgang og modgang
Filmografi
Film 3 Things Camilla 2017-05-18
Diziler Vinyl Ingrid 2016-02-14
Film Summer of '92 Minna Vilfort 2015-08-27
Film Mükemmel Uyum 2 Kommissar 2015-05-07
Film Automata Rachel Vaucan 2014-10-09
Film The Gas Man Mia 2014-07-24
Film Someone You Love Julie 2014-05-09
Film Kaybol Emri Marit 2014-02-21
Film National Theatre Live: Coriolanus Virgilia 2014-01-29
Film Marie Krøyer Marie Krøyer 2012-09-26
Film Miss Julie Julie 2011-07-07
Film Love Is in the Air Niklas Ravns kæreste 2011-06-23
Diziler Game of Thrones Karsi 2011-04-17
Film Truth About Men Godsejerens søns kæreste 2010-10-07
Diziler Borgen Katrine Fønsmark 2010-09-26
Film At World's End Beate 2009-10-09
Film Anja og Viktor - I medgang og modgang Regitze 2008-09-12
Film The Candidate Sarah 2008-08-29