Image of Jördis Triebel

Jördis Triebel

Üzgünüz, biyografi bulamadı Jördis Triebel. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 30, 1977
Movie/TV Credits:
34
İlk Proje:
In the series Tatort 1970-11-29
Son Proje:
Diziler Dark 2017-12-01
Bilinen
Poster of Dead Man Working
Poster of Meine Schwestern
Poster of Wolfskinder
Poster of Ein guter Sommer
Filmografi
Diziler Dark Katharina Nielsen 2017-12-01
Film Krieg 2017-09-08
Film Robbi, Tobbi ve Fliewatüüt Tobbis Mutter 2016-12-01
Film Dead Man Working Nora 2016-11-02
Film Terror - Ihr Urteil Nebenklägerin Franziska Meiser 2016-10-17
Film Die vierte Gewalt Britta 2016-06-27
Film Ein Atem Tessa 2016-01-28
Film Operation Zucker. Jagdgesellschaft Helen Voss 2016-01-20
Film Familienfest 2015-10-15
Film Ben ve Kaminski Elke 2015-09-17
Film Meine Schwestern Linda 2014-02-06
Film Das Jerusalem-Syndrom Ruth 2013-12-11
Film Westen Nelly 2013-10-25
Film Der fast perfekte Mann Anni 2013-10-24
Film Wolfskinder Mutter 2013-08-28
Diziler Letzte Spur Berlin Clara Flöther 2012-04-20
Film Familiengeheimnisse - Liebe, Schuld und Tod Isolde 2011-01-09
Film Freilaufende Männer Karin 2011-03-30
Film Ein guter Sommer Hanna Baumann 2011-06-29
Film Die Friseuse Daggi 2010-02-14
Film Pope Joan Joan's mother 2009-10-22
Film This is Love Hatina 2009-09-20
Film Warten auf Angelina Karo 2008-10-23
Film Anonyma - Eine Frau in Berlin Bärbel Maltaus 2008-09-10
Diziler Der Kommissar und das Meer Helena Hillerström 2007-12-21
Film Eine gute Mutter Kathrin Stiller 2007-10-19
Film Frühstück mit einer Unbekannten Meike 2007-05-29
Diziler KDD - Kriminaldauerdienst Maria Hernandez 2007-02-02
Film Emma's Bliss Emma 2006-07-16
Diziler SOKO Wismar Irene Egger 2004-10-06
Diziler Das Duo Silvia Wittenbach 2002-03-16
Diziler SOKO Leipzig Carola Wenzel 2001-01-31
Diziler Rosa Roth Maike Benstorff 1994-11-05
Diziler Tatort Katrin Fromm 1970-11-29