Image of Daniel Kaluuya

Daniel Kaluuya

Üzgünüz, biyografi bulamadı Daniel Kaluuya. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Movie/TV Credits:
18
İlk Proje:
In the movie Shoot the Messenger 2006-08-30
Son Proje:
Film Widows 2018-11-16
Bilinen
Filmografi
Film Widows 2018-11-16
Film Black Panter W'Kabi 2018-02-13
Film Kapan Chris Washington 2017-02-24
Diziler Watership Down Bluebell (voice) 2017-01-01
Film Sicario Reggie Wayne 2015-09-17
Diziler Babylon Matt Coward 2014-11-13
Film Göster Gününü 2 Black Death 2013-07-17
Film Büyük Tuzak Juka Ogadowa 2013-03-15
Film Jonah Mbwana 2013-01-16
Film Random Brother 2011-08-23
Diziler The Fades Mac Armstrong 2011-09-21
Film Johnny English’in Dönüşü Colin Tucker 2011-09-15
Film Ölüm Odası Mo 2010-08-11
Film Baby Damon 2010-06-25
Diziler Psychoville Tealeaf / Michael Fry 2009-06-18
Diziler FM 2009-02-25
Film Cass Young Cass - age 14 2008-01-08
Film Shoot the Messenger Reece 2006-08-30