Image of Amira Casar

Amira Casar

Üzgünüz, biyografi bulamadı Amira Casar. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 1, 1971 In London, England
Movie/TV Credits:
50
İlk Proje:
In the movie Le silence de l'été 1993-03-25
Son Proje:
Film Beni Adınla Çağır 2017-10-27
Bilinen
Poster of Pas son genre
Poster of Mariées mais pas trop
Poster of Buñuel y la mesa del rey Salomón
Poster of Le Derrière
Filmografi
Film Beni Adınla Çağır Annella Perlman 2017-10-27
Film Alteration Unknown 2017-04-19
Film Planetarium Eva Saïd 2016-11-16
Film Die Nacht der 1000 Stunden Renate 2016-11-04
Film Seances 2016-04-28
Diziler Versailles Béatrice 2015-11-16
Film The Forbidden Room Mrs. M____ 2015-10-07
Film Ben ve Kaminski Miriam Kaminski 2015-09-17
Film Saint Laurent Anne-Marie Munoz 2014-09-23
Film Pas son genre Marie 2014-04-30
Film Der letzte Sommer der Reichen Hanna von Stezewitz 2014-04-24
Film Adalet İçin The Abbess 2013-08-14
Film Playoff Deniz 2012-03-09
Film La Vérité si je Mens ! 3 Sandra 2012-01-31
Film Let My People Go! Irène 2011-12-28
Film La femme qui pleure au chapeau rouge Dora Maar 2011-02-16
Film Gamines Anna Di Biaggio 2009-12-16
Film Oskar ve Pembeli Kadın Mis Gomette 2009-11-15
Film Bancs publics (Versailles rive droite) 2009-07-08
Film Kandisha Nyla Jayde 2008-12-22
Film Les Héritières Antonia 2008-10-18
Film Intrusions 2008-09-03
Film Made in Italy Isabella 2008-07-02
Film Coupable 2008-02-27
Film Nuit de Chien Irène 2008-01-01
Film Une vieille maîtresse Mademoiselle Divine des Airelles 2007-05-30
Film Transylvania Marie 2006-09-09
Film Peindre ou faire l'amour Eva 2005-08-24
Film La Cloche a sonné Véra 2005-08-17
Film The Piano Tuner of Earthquakes Malvina van Stille 2005-09-09
Film Anatomie de l'enfer Femme 2004-01-28
Film Sylvia Assia Wevill 2003-10-17
Film Mariées mais pas trop Claudia 2003-07-09
Film Les chemins de l'oued Nadia 2003-03-28
Film Filles perdues, cheveux gras Marianne 2002-09-10
Film Murder on the Orient Express Helena von Strauss 2001-04-22
Film La Vérité si je Mens ! 2 Sandra 2001-02-07
Film Comment j'ai tué mon père Myriem 2001-09-19
Film Buñuel y la mesa del rey Salomón Fátima 2001-11-09
Film Quand on sera grand Unknown 2000-09-27
Film Le cœur à l'ouvrage 2000-07-12
Film Arabian Nights Morgiana 2000-04-30
Film Le Derrière Anne-Laure 1999-04-28
Film Pourquoi pas moi ? Camille 1999-01-06
Film Marie Baie des Anges Jeune Femme de la Villa 1998-06-19
Film La vérité si je mens ! Sandra Benzakhem 1997-04-01
Film Tiré à part Farida 1997-01-22
Film Sharpe's Siege Catherine 1996-05-08
Film Ainsi soient-elles Alice 1995-01-25
Film Le silence de l'été Unknown 1993-03-25